image
 |  0 12 Лютого 2019 | 12:26

Поліція розслідує кримінальне провадження щодо зловживання службовим становищем посадовцями Волинської ОДА

Слідчі головного управління Нацполіції в області розпочали кримінальне провадження за фактом можливого вчинення кримінального правопорушення посадовими особами Волинської обласної державної адміністрації. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України. Йдеться про зловживання владою або службовим становищем.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

На початку лютого до головного управління Національної поліції у Волинській області із прокуратури області надійшли матеріали щодо можливого кримінального правопорушення посадовими особами Волинської обласної державної адміністрації. Мова йде, зокрема, про призупинення виконання рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2019 рік».

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Савченка поскаржились до прокуратури

«Станом на сьогодні, проводяться слідчі дії за результатами яких буде прийняте остаточне процесуальне рішення. Максимальний термін покарання, у разі доведення вини посадових осіб, до трьох років позбавлення волі», – повідомив Андрій Литвин, т.в.о. начальника слідчого управління ГУНП у Волинській області.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити