image
 |  0 21 Вересня 2019 | 20:52

Поліція затримала педофіла, який розбещував неповнолітніх у одній з лікарень

У Києві правоохоронці оголосили підозру чоловіку за розбещення неповнолітніх.

Про це пише УНН із посиланням на прес-службу Національної поліції у місті Києві.

Зловмисник у приміщенні медичних закладів оголяв статеві органи в присутності дітей. Правопорушника затримали небайдужі громадяни, які утримували його до приїзду поліцейських. Розпочато кримінальне провадження. 

“До чергової частини Деснянського управління поліції по спецлінії 102 звернулися жителі району, які стали свідками розпусних дій невідомого чоловіка у приміщенні районної поліклініки на вулиці Вигурівській. За вказаною адресою негайно прибули співробітники полку поліції особливого призначення № 1 та слідчо-оперативна група територіального управління поліції”, — вказано у повідомленні. 

Як повідомили поліцейським свідки події, зловмисник у лікарняній установі, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, показував дітям оголений статевий орган. Крім того, співробітники поліції з’ясували, що кількома годинами раніше правопорушник також вчинив аналогічні дії на очах дитини в приміщенні медичного закладу. 

Правоохоронці встановили, що підозрюваний — це 43-річний уродженець іншої держави, який останнім часом ніде не працював та проживав у столиці. 

“Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Фігуранту за погодженням із прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу”, — додали у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Педофіли – на старт! Зоофіли – приготуватися!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити