image
 |  7 22 Лютого 2019 | 10:58

Помешкання хитає, фундамент почав просідати - наслідки будівництва висотки у Луцьку

У Луцьку на вулиці Даньшина замість двох поверхів зводять дев'ятиповеріхвку. 

Місцева мешканка Надія Петрук розповіла, що роботи стартували в листопаді 2017-го року, тоді сусіди підписали дозвіл на земельні межі, де мали зводити індивідуальну забудову у два поверхи. Жінка каже: нині біля об’єкту працює центр продажу квартир й розміщений плакат про зведення багатоповерхівки.

Лучанка Тетяна Ольхович, яка проживає по сусідству каже, що коли будують, її помешкання хитає, фундамент почав просідати.

"Забудовник сказав: ми будемо робити те, що нам потрібно, ми будемо дев'ятиповерховий будинок зводити, тому що п'ятиповерховий нам не вигідно", – розовіла Тетяна Ольхович.

Мешканці вулиці Ошуркевича та Даньшина написали колективне звернення у прокуратуру та міську раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині запрацювала нова регіональна комісія з реабілітації

Забудовниця Тетяга Гажула наразі перебуває за кордоном. Її інтереси представляє Віталій Доскач.

"Є організації, які повністю відповідають за те все, запитуйте законність питання, чи вони мали право давати, чи мали право це робити. Там і прокуратура займається... На даний момент ми отримали містобудівні умови обмеження, розробляється проектна документація, проходить експертиза проекту. По ПДП передбачено дев'ять поверхів", – розповів Віталій Доскач.

Детальніше у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити