image
 |  2 15 Вересня 2020 | 20:52

Помічника нардепа Юрченка заарештували в залі суду: він заявив, що не винен (ВІДЕО)

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

У вівторок, 15 вересня, Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила йому про підозру. Вищий антикорупційний суд обрав Фіщенку запобіжний захід.

«Детективи НАБУ за погодженням прокурорів САП повідомили про підозру помічнику народного депутата, який виступив посередником в отриманні $13 тисяч за внесення пропозицій до законопроекту, що стосується переробки твердих побутових відходів, і підбурюванні щодо надання $200 тисяч неправомірної вигоди для підкупу народних депутатів – членів Комітету для підтримки зазначених поправок», – сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ опублікувало переговори нардепа Юрченко і детектива під прикриттям: «10 + 3 нехай буде. Узгоджуй і скажи мені ...» (ВІДЕО)

Вищий антикорупційний суд 15 вересня обрав Фіщенку запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту з правом застави в 1 млн 552 грн.

Сам Фіщенко заявив, що не вважає себе винним.

«У тому, що мені інкримінують, не вважаю себе винним 100 відсотків», – сказав Фіщенко журналістам в приміщенні суду.

У тому, що трапилося, він звинуватив співробітників НАБУ.

«Позиція НАБУ мені зрозуміла. Ситника скоро можуть зняти і вони по-різному намагаються показати, що щось роблять», – повідомив помічник нардепа.

Прокурор просив застосувати до Фіщенка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 5 млн 658 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпрецедентна подія: «Слугу народу» Юрченко з помічником Фіщенко спіймали на хабарі за законопроект

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити