image
 |  2 19 Лютого 2019 | 22:42

Популярність Зеленського — це помста сірості, бидляцтва і малоросійства, — Дмитро Крапивенко

А вам не здається, що популярність Зеленського — це ознака реваншу?

Такою думкою поділився зі своїми читачами журналіст, головний редактор видання “Український тижденьДмитро Крапивенко.

"Ні, це не реставрація Януковича, і олігархи, будемо відверті, за ці роки ніде не ділися. Я про інше.", — пише Дмитро Крапивенко. 

На його думку, феномен Зеленського — це помста обивательської посередності. Тієї, що не йшла на Майдан і на фронт, а тихо відсиджувалася біля телевізора, розметала харчі в супермаркетах і бензин на АЗС, скуповувала бакси в обмінках. Та, для якої цінності — це те, що у шлунку і в коморі, а духовні потреби обмежуються переглядом “95-го кварталу” і освяченням шинки на Великдень. Це їхня помста усім “сильно вумним”.

"Це помста тупої молоді, що вчиться в третьосортних універах, куди беруть з мізерним рівнем ЗНО або взагалі без нього.

Це помста сірості, бидляцтва і малоросійства. Помста сцикунів, які думають, що війну зупинить магія, а не кров, піт, жертви й відвага", — продовжує головред "Українського тижня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Корисний ідіот» Путіна, - екс-дипломат про роль Зеленського на виборах

"За тріумфом посередності завжди йдуть страшні речі: поразки, тоталітаризм, зневіра, поневолення. Будьмо пильні і опираймося реваншу!" — застерігає Дмитро Крапивенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити