image
 |  2 9 Липня 2020 | 21:14

Порошенко у прямому ефірі збрехав про журналістів (ДОКУМЕНТ)

Озвучена в ефірі ток-шоу “Свобода слова” інформація п’ятого Президента України Петра Порошенка про належність УНН Сергію Льовочкіну є відвертою брехнею та маніпуляцією.

Так, у своєму виступі Порошенко зазначив, що ІА УНН “належить до видатного діяча тодішньої Партії регіонів, а зараз ОПЗЖ”, а саме Сергія Льовочкіна. 

"Офіційно заявляємо, що єдиним бенефіціаром, власником і директором ІА УНН була і залишається Лозан Уляна Іванівна, про що свідчить відповідний документ.

Будь-які інсинуації на тему приналежності УНН бізнесу та політикам є наслідком бурхливої фантазії наших політичних діячів, які замість турботи про країну живляться чутками і розповсюджують їх на ток-шоу, сподіваючись у такий спосіб прикрити власну некомпетентність та знайти крайніх серед журналістів та громадськості", - повідомили в цьому інформаційному агентстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судимимуть московського попа, який у лісі задушив знайомого

“Такі заяви Петра Порошенка свідчать лише про одне: його стиль не змінюється — обманював і продовжує це робити задля миттєвої вигоди. Інформаційне агентство УНН ніколи не належало і не буде належати жодним політикам чи бізнесменам. І саме ця незалежність дає нам можливість бути об’єктивними та дотримуватися стандартів професії. А з Петром Порошенком ми радо зустрінемося у суді, якщо він не буде знову вигадувати причини для того, щоб не прийти туди”, — зазначила власник УНН Уляна Лозан.

УНН вважає поведінку п’ятого Президента Петра Порошенка аморальною та деструктивною та готує матеріали до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба нанайських хлопчиків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити