image
 |  5 1 Квітня 2019 | 23:01

Посеред сміття ходить у туалет: лучани скаржаться на мешканку будинку

У Луцьку, на проспекті Соборності, мешканці будинку скаржаться на жительку, яка зносить сміття до квартири та утворила повну антисанітарію у під'їзді.

Про це пише Яна Поліщук на сайті Відкрите місто.

"Ми,жителі другого під'їзд по Проспекту Соборності 37а не можемо проживати у своїх квартирах. Вже багато років прості жителі не можуть добитись справедливості і допомоги у органів влади. У нашому під' їзді проживають люди з вадами зору, серед них є жителька, яка проживає на 4 поверсі і яка створила у своїй квартирі і у під' їзді сміттєзвалище. У її квартирі сміттям завалена квартира від підлоги до потолка, вона посеред сміття ходить у туалет і випливає це все на лісничну площадку. Ні на які зауваження, прохання, вона не реагує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучан бентежить «шашлична» на одній із вулиць міста

Я не можу вам передати сморід, знову наближається літо, це повна антисанітарія.Біля її квартири проживають діти так як і на інших поверхах. У нас часто не працює ліфт і ми з дітьми змушені ходити пішки. Ця жителька погрожує нам взірвати будинок, і багато інших погроз звучить від неї. ЖЕК невідомо куди тратить наші гроші, у під'їзді неможливо жити, обвалені стіні, прибиральниця відсутня і повна антисанітарія. Цей сморід іде від 4 по 9 поверх, враження, що труп лежить вже дуже довго. Допоможіть нам, психічно хвора людина з вадами зору не дає нам жити і нормально дихати. Одна надія на Вас", - йдеться у дописі.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити