image
 |  18 26 Вересня 2023 | 11:52

Пошкодив камеру: у Луцьку просять впізнати молодика-хулігана (ВІДЕО)

Диспетчером відділу «Центр безпеки міста Луцьк» департаменту муніципальної варти на камерах відеоспостереження, які розташовані на зупинках громадського транспорту було помічено молодих людей, один з яких здійснював пошкодження системи відеонагляду по проспекті Відродження, поблизу міської лікарні та проспекті Молоді, на одній з зупинок громадського транспорту.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Спеціалісти департаменту відновили повноцінне функціонування відеонагляду, проте 24.09.2023 о 21:06 год, цей молодик повторно здійснив хуліганські дії.

Подібні випадки підкреслюють важливість систем відеонагляду, які допомагають виявляти правопорушників і запобігати злочинам. Вони сприяють збереженню безпеки на вулицях та в громадських місцях, а також полегшують розслідування злочинів.

По даному факту, диспетчером направлено лист і надано відеоматеріали правоохоронним органам для встановлення особи та притягнення його до відповідальності, згідно з чинним законодавством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині зниклого чоловіка посеред ночі знайшли у лісі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити