image
 |  0 27 Лютого 2020 | 15:37

Повідомили, чому Луцький центр зайнятості не переїжджає з приміщення дитсадка

Луцький центр зайнятості не хоче переїжджати з приміщення дитсадка по вулиці Ярощука, оскільки його не влаштовують варіанти інших приміщень.

Про це під час сесії Луцької міськради розповів виконувач обов’язки мера Луцька Григорій Пустовіт.

Під час сесії депутат Андрій Білан (ВО «Свобода») поцікавився, коли буде вирішене питання з відновленням дитсадка по вулиці Ярощука.

«Проблеми з дефіцитом місць у луцьких дитсадках існують. Вони пов’язані в першу чергу з тим, що у наші дитсадки ходять діти з сіл. Через це утворюються черги. Щодо приміщення дитсадка, яка зараз перебуває у користуванні Луцького центру зайнятості, то ми ведемо з ними переговори. Пропонуємо інші приміщення для переїзду. Але вони їх не влаштовують то через площу, то через розташування. Звісно, можна було б ставити питання про будівництво нової будівлі для центру зайнятості. Але після корупційних скандалів на вищому рівні щодо роботи Центру зайнятості держава не горить бажанням виділяти на це гроші», - розповів Григорій Пустовіт.

Читайте також: По той бік правди: підприємці Старого ринку вважають, що Шпигу не звільнили, а підвищили за проявлений професіоналізм

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити