image
 |  5 31 Жовтня 2022 | 20:11

Повідомили про наслідки ракетного удару по Чернівецькій області

Російські терористи у понеділок, 31 жовтня, ракетами обстріляли Чернівецьку область. Окупанти поцілили в об’єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Російські терористи пошкодили об’єкти енергетики у Дністровському районі Чернівецької області. На місці події працюють експерти та правоохоронці, які встановлюють обставини та наслідки ракетного обстрілу російськими терористами. Про постраждалих прокуратура наразі не повідомляє.

"За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч.1 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Російські терористи 31 жовтня вкотре обстріляли енергетичну інфраструктуру України. Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк повідомив, що близько 08:40 ранку внаслідок ракетного удару по Буковині пошкоджено об’єкт критичної енергетичної інфраструктури. Внаслідок атаки вісім людей отримали незначні тілесні ушкодження. Постраждалих серед населення немає.

Також ракета, якою окупанти бомбардували Буковину впала у Молдові. Через це обурені жителі Молдови зауважили, що російська ракета була дуже близько до молдовського кордону. Люди також звинуватили Молдову у нейтралітеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили ворожі склади боєприпасів, гаубицю і зенітну установку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити