image
 |  2 27 Листопада 2021 | 15:14

Пресконференція Зеленського стала апофеозом брехні, маніпуляцій та лицемірства, - депутат Волинської облради

Пресконференція Зеленського стала апофеозом брехні, маніпуляцій та лицемірства. 

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

Зеленський показав країні своє справжнє обличчя - некомпетентного дилетанта та самозакоханого нарциса. Слабохарактерного, не здатного тримати удар і відповідати за свої слова та вчинки. Який не визнає жодної критики, ухиляється від незручних питань, перекручує та маніпулює, ображає журналістів та вішає ярлики.

Під час перегляду пресконференції здавалося, що це була не пресконференція державного діяча, а розмова за столом звичайного обивателя, не обтяженого розумінням ситуації в державі та моральними принципами. Ми не почули від Зеленського жодного звіту про свою роботу. Не отримали чітких відповідей на актуальні питання: про державну зраду, "вагнергейт", про російських "кротів" в Офісі Президента, про використання вертольотів ДСНС у приватних цілях, про відсутність судової реформи, про корупцію та вплив олігархів. Зате отримали слова про поганих попередників, суцільні відмазки і фальш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голодомори вчинені московитами з метою винищення українців - це все військові операції

Сьогодні над Україною нависла серйозна небезпека. Ворог стоїть біля кордонів і готовий в будь-який час атакувати. Удвічі небезпечно, коли державою в такий складний час керує людина, яка повністю некомпетентна і перебуває в полоні хворобливих фантазій, - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити