image
 |  2 26 Грудня 2020 | 21:07

Президента оштрафували на $3,5 тисячі за фото без маски

Президента Чилі Себастьяна Піньєру оштрафували на $3,5 тис після того, як позував для фото на пляжі без маски, а це порушення карантинних обмежень. Про штраф заявили в МОЗ країни.

У Чилі діють суворі правила носіння масок у громадських місцях, і їх порушення караються великими штрафами і навіть тюремним ув'язненням. Про це пише CNN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиньгаз оштрафували, бо вимагав більше нарахованого лічильником

Піньєра вибачився і заплатив штраф. Він пояснив, що гуляв по пляжу біля свого будинку в приморському місті Качагуа, коли жінка впізнала його і попросила сфотографуватися. На селфі президент і жінка стоять близько один до одного в сонячний день і без масок.

Раніше Піньєру сфотографували на вечірці з піцою під час протестів проти нерівності, що відбувалися в Сантьяго в 2019-му. Пізніше зняли на площі, яка раніше була центром акцій протесту, коли через карантин чилійці мали сидіти вдома.

Пік коронавірусу припав в Чилі на травень-червень - під час зими в південній півкулі. Пішов на спад до листопада. Однак кількість нових випадків зараз знову зростає, що спричинило нові карантинні обмеження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити