image
 |  0 23 Березня 2019 | 18:28

Приголомшлива статистика розбещень дітей за добу

За добу 21 березня в Україні зафіксовано 5 випадків зґвалтування дітей – на Донеччині, Чернігівщині та в Івано-Франківську.

Серед потерпілих дітей виявилася і 7-річна дівчинка-інвалід. Жахливою статистикою поділився перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"На Донеччині 36-річний батько розбещував свою 7-річню доньку, після чого втік. Інший протягом тривалого часу розбещував дочок 8 та 7 років. Остання – інвалід дитинства. Дівчаток відібрали за рішенням міської ради від біологічного батька, раніше неодноразово засудженого. Ще два випадки трапилося на Чернігівщині - психічно хворий 62-річний чоловік тривалий час розбещував свою 14-річну доньку. Його затримали. Ще один батько розбещував 6-річну доньку, вирішується питання про його затримання. На Івано-Франківщині 44-річний співмешканець матері протягом двох років розбещував 13-річну дитину. Тривають пошукові заходи з метою встановлення місцезнаходження злочинця", - розповів поліцейський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині для посадки лісу школярів перевозили у кузові вантажного авто (ФОТО)

Аброськін запропонував вести відкритий реєстр засуджених за педофілію.

"Україні потрібно брати приклад з США і країн Європи, де відкриті списки засуджених за статеві злочини стосовно дітей", - підсумував заступник голови Нацполіціі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити