image
 |  22 3 Серпня 2020 | 22:24

Приміщення на Глушець, 22б потрібно передати Луцькому зоопарку, – депутат

Нежитлове приміщення у Центральному парку Лесі Українки, що на Глушець, 22б, потрібно передати на потреби Луцького зоопарку, де зможуть відкрити тераріум та облаштувати гідні умови праці для працівників.

Про це стало відомо, сьогодні, 3 серпня, під час позачергового пленарного засідання сесії Луцькради. 

Мова йде про приміщення, площею 189,1 кв.м, яке розташоване поряд із Луцьким зоопарком. 

Як розповів депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан, дане приміщення доцільніше було передати на потреби Луцького зоопарку, комунального підприємства яке працює на розвиток туризму та промоцій нашого міста.

В Луцьку давно говорять про будівництво нового приміщення для потреб адміністрації зоопарку чи тераріума, однак віз і нині там.

«Погляньте в яких умовах працюють працівники Луцького зоопарку, їм переодягнутися ніде, а тераріум розміщений практично в бухгалтерії. Це не нормальні речі. Луцький зоопарк став улюбленим місцем відпочинку багатьох лучан та гостей міста. Ми маємо думати про розвиток цього підприємства і створювати умови для його розширення», - заявив голова майнової комісії, депутат Андрій Білан.

Відстань від будівлі до Луцького зоопарку.

Нагадаємо, що нежитлове приміщення, загальною площею 189,1 кв.м, що на вул. Глушець 22б, відповідно до рішення міської ради від 21.08.2019 № 60/100 було закріплено на праві оперативного управління за департаментом сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада ухвалила не посилювати карантин і просить поліцію не кошмарити бізнес

Нині КП «Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді», що є у підпорядкування цього департаменту, звернулись із проханням передати на праві оперативного управління нежитлового приміщення. Таким чином щоб у майбутньому закріпити за собою земельну ділянку під будівлею.

В результаті депутати не підтримали даний проєкт рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити