image
 |  2 4 Липня 2020 | 12:57

«Прогин під москаля»: у Києві викрали бізнесмена за наказом Путіна

У Києві серед білого дня викрали громадянина України та акціонера одного з українських заводів – ТОВ Севастопольський судно-ремонтний завод Південний – Сергія Ткаченка.

За даними ЗМІ, це зробили російські спецслужби. Повідомляється, що чоловіка вивезли в окупований Крим.

"Сергій прийшов у перукарню, відразу за ним зайшли двоє чоловіків і, підійшовши до Ткаченка, повідомили йому, що він знаходиться у "федеральному розшуку". Після чого чоловіка силоміць вивели на вулицю, посадили в машину і поїхали з ним у невідомому напрямку. Згідно з інформацією з відкритих джерел, Сергій Ткаченко був оголошений в розшук російською поліцією", – пише в Facebook Михайло Шнайдер.

Близько місяця тому бізнесмен заявив в Генпрокуратуру України, що його кримське майно захопили невідомі особи.

У Росії Ткаченко заочно обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

У коментарях до посту люди обурюються через бездіяльність українських силовиків: "Це п*здець, прогин конкретний під москаля", "Це капець! І це СБУ, яке отримує зарплатню, і чималу, від платників податків України? Хоча, це СБУ вже давно в зв'язку язці з ФСБ, пам'ять пам'ятаємо, як бачили Тимура Тумгоєва в рашку, який воював за Україну в АТО" тощо.

Джерело: glavred.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль заявив, що в Україні посадили більше лісів, ніж вирубали

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити