image
 |  5 23 Серпня 2020 | 22:49

Протести у Білорусі: Лукашенко вийшов до силовиків та пообіцяв «розібратися» з протестувальниками (ВІДЕО)

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що “розбереться” з опозицією. Глава держави вийшов до силовиків, оточили його резиденцію в центрі Мінська і подякував їм. Відповідне відео опублікував Telegram-канал “Пул першого”, - зазначає УНН.

“Хлопці, спасибі вам! Ви красені!”, — сказав Лукашенко, піднявши вгору великий палець. При цьому він пообіцяв вирішити питання з протестуючими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 300 тисяч людей вийшли на «Марш нової Білорусі». «Будуть мати справу не з міліцією, а з армією», - МО Білоpусі (ВІДЕО)

Раніше 23 серпня Telegram-канали поширили відео, на якому білоруський президент прилітає на вертольоті до Палацу незалежності, в якому розташована його резиденція, коли до нього підійшли учасники протесту. На відеозаписі глава держави одягнутий у бронежилет і несе в руках автомат. Імовірно, його супроводжує 15-річний син Микола, одягнений у військову форму і з автоматом в руках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМінськ: протестувальники підійшли до Палацу незалежності, Лукашенко прилетів з автоматом (ВІДЕО)

Пізніше прес-секретар президента Білорусі Наталя Ейсмонт повідомила, що Лукашенко перебував у палаці весь день.

“У тому числі в той момент, ближче до вечора, коли так звані мітингувальники пішли можна сказати на своєрідний штурм будівлі. У ці хвилини глава держави також знаходився в Палаці”, — цитує БелТА Ейсмонт.

За її словами, сміливості у протестуючих “вистачило не на довго”. Побачивши, що “може трапитися”, вони “швидко розвернулися і буквально побігли в зворотному напрямку”, додала вона.

Протест біля президентського палацу в Мінську, 23 серпня 2020 року:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чергова жертва: у Білорусі знайшли тіло 28-річного хлопця, який 10 днів вважався зниклим безвісти

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити