image
 |  7 26 Березня 2019 | 16:34

Проти Кошулинського запускають фейкові чорнушні «новини», — прес-секретар ВО «Свобода»

Увага, чорнуха!!! Оці фейкові чорнушні «новини» — чергове підтвердження динамічного зростання рейтингу кандидата в Президенти від об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського.

Про це написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук прес-секретар ВО «Свобода» Христина Равлюк.

«Присутність окремих сайтів в цьому переліку неприємно здивувала. Колеги, я розумію, що перед виборами гроші не пахнуть, але може хоча б для годиться зробили вигляд, що дотримуєтеся журналістських стандартів? Чи вони для вас не існують перед виборами? Невже за кілька сотень доларів ви готові перетворити шанований раніше ресурс на звичайний «зливний бачок»?

Ми знаємо, що зараз кілька піар-агентств активно пропонують ЗМІ розмістити цю «новину». Знаємо навіть заголовки, які пропонують на вибір: «Руслан Кошулинский – кандидат в президенты или карманный “националист” Порошенко?»; «Руслану Кошулинскому вспомнили грехи прошлего и “дружбу” с Януковичем»; «Кандидата в президенты Руслана Кошулинского уличили в сотрудничестве с Порошенко и дружбе с окружением Януковича»; «В сети резко раскритиковали кандидата в президенты Руслана Кошулинского»; «Порошенко шантажирует Кошулинского участием в газовых махинациях Курченко – Онищенко», – йдеться в дописі.

Що ж, побачимо для кого важливі насамперед гроші, а для кого принципи, журналістські стандарти і репутація.

Тепер по суті цього бездарного пасквілю:

1. Цитую «Руслан Кошулинський, який навіть не спробував проводити активну агітаційну кампанію.»

З початку виборчої кампанії Руслан Кошулинський і його довірені особи провели більше 300!!! публічних зустрічей по Україні. Політичні експерти і моніторингові організації називають Руслана Кошулинського одним з найактивніших кандидатів.

2. Щодо «Торгової біржі «Універсальна».

Руслан Кошулинський продав свою частку у підприємстві під час служби у війську, 4 грудня 2015 р. На момент продажу фірма не здійснила ЖОДНОЇ!!! операції.

3. Членство у партії регіонів 🤦‍♀️

Руслан Кошулинський був і залишається членом лише однієї політичної сили ВО «Свобода», з 1996 р. і дотепер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Літковець: Виборча кампанія віддзеркалює стан моральності суспільства

4. Щодо неіснуючого, цитую - «бізнесу доньки Іванни, яка на сьогоднішній день контролює активи столичного кінотеатру «Зоряний».

Донька Руслана Кошулинського Іванна є головою Громадської організації «Секретаріат кінопремії «Зоряний Кобзар». Статутна діяльність громадської організації — «підтримка сталого розвитку українського кінематографа». До управління кінотеатром «Зоряний» жодного відношення не має. Співпраця з кінотеатром обмежується проектом створення «Центру Українського Кіноглядача». Це спільна ініціатива кінотеатру і низки громадських організацій. За цим проектом кінотеатр надає на прохання громадських організацій одне з приміщень для безкоштовних показів фільмів молодих українських кінорежисерів.

«І на завершення: поширення, або відмова від поширення цих фейків має стати лакмусовим папірцем довіри до того чи іншого ЗМІ. Сподіваюся, що «зливних бачків» в цьому переліку більше не додасться», — додає Христина Равлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спілка політв'язнів і репресованих Волині - за Руслана Кошулинського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити