image
 |  0 26 Лютого 2019 | 14:52

Пустовіт розповів, яким бачить своє майбутнє

Виконувач обов’язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт подумує над завершенням своєї політичної кар’єри.

Про це він сказав у інтерв'ю ВолиньUA.

«Якщо відверто: думаю про завершення активної політичної діяльності. Не знаю як буде далі, але час іде. З’являються нові, молоді, амбітні, енергійні, динамічні політики. Хай працюють. Якщо мій досвід буде затребуваний, я готовий підставити своє плече. Але великих амбіцій щодо того, аби керувати містом після місцевих виборів, не маю. Мені скоро 59 років. Розумію, що треба потихеньку думати про зменшення політичної активності. З іншої сторони, якби мені було 40 років, можливо б не зміг зробити багато з того, що зробив. Однак життєвий досвід і мудрість дали результат. Але цей же досвід підказує, що на речі треба дивитися спокійно і об'єктивно», - зазначив посадовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі перевізники не змогли покращити якість послуг

На думку, Григорія Пустовіта, у його покоління існує психологічна межа 60-ти років. З іншого боку, він зауважив, що пенсіонерів треба берегти,

«Завжди кажу керівникам та підлеглим: бережіть пенсіонерів і тих, хто збирається на пенсію. Залишайте їх, хай далі працюють. Бо через масовий виїзд молоді і звільнення пенсіонерів багато підприємств просто зупиняться».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити