image
 |  2 10 Вересня 2019 | 14:08

Пустовіт задоволений святкуванням Дня міста

Виконувач обов'язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт задоволений рівнем святкування Дня міста і вважає правильним рішенням перенесення його дати на другу суботу та неділю вересня.

Про це він заявив під час оперативної наради.

"В цілому день міста пройшов на організованому рівні. Хочу подякувати відповідним службам, які робили свято. Було багато заходів, які зацікавили різні верстви та категорії лучан. Рішення про перенесення святкування Дня міста на другу суботу і неділю вересня себе виправдало. Ми побачили багато молоді, дітей. Усі заходи проведені на високому рівні. Це справжній подарунок лучанам", - сказав Григорій Пустовіт.

Про заходи, які відбулися під час святкування, розповіли Тетяна Гнатів, директор департаменту культури Луцької міськради, та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик.

Найбільше лучан, понад 20 тисяч, відвідали святковий концерт, проведений із нагоди Дня міста 7 вересня на проспекті Волі.

Читайте також: Представили нового заступника мера Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити