image
 |  2 10 Жовтня 2022 | 20:56

путін боїться перевороту: у москві розгортають війська

Елітний підрозділ російських військових розгорнуто для посилення безпеки в Москві, оскільки президент Росії Володимир Путін боїться втратити владу в результаті державного перевороту.

Про це повідомляє британське видання The Sun у понеділок, 10 жовтня.

Видання посилається на нібито інформацію української розвідки про те, що елітний підрозділ ОДОН Національної гвардії Росії (Окремий підрозділ оперативного призначення) — це підрозділ внутрішньої безпеки швидкого розгортання Внутрішніх військ МВС, посилює охорону навколо російської столиці, а всі військові частини перебувають у стані "посиленої готовності".

"Джерела в українській розвідці стверджують, що Володимир Путін направив у Москву спецпідрозділ охорони на тлі зростаючих побоювань державного перевороту. Спеціальний загін швидкого реагування налічує близько 18 тисяч осіб, очолює його генерал-майор Микола Кузнєцов", - сказано в повідомленні.

The Sun зазначає, що в Москві "відбулися численні арешти, затримання та блокування".

Як повідомляли Українські Новини, 10 жовтня Путін заявив, що ракетні удари в містах України були нанесені "по об'єктах енергетичної та військової інфраструктури".

10 вересня агентство Bloomberg повідомило з посиланням на проєкт російського бюджету, що Путін готується до затяжної війни з Україною та бунтам усередині Росії.

За даними видання Forbes, один день війни проти України обходиться російським платникам податків у 400 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні сили уточнили, чим і звідки росія завдає ударів 10 жовтня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити