image
 |  20 27 Січня 2020 | 14:30

Радником голови Волинської ОДА може стати кримчанин

95 тисяч євро у банку та все майно на дружині: хто «мітить» на радника Погуляйка?

Ще один кандидат на посаду радника патронатної служби апарату Волинської облдержадміністрації «мітить» Судаков Юрій Олексійович. Відповідну декларація про доходи подав 26 грудня 2019 року. Нагадаємо, що оголосили конкурс на зайняття посади керівника апарату структури Волинської облдержадміністрації

Відомо, що приписка у Юрія Судакова Кримська, а фактичне місце проживання Київ. У столиці Юрій нічого немає, нерухомість і фірми оформлені на дружину.

Натомість на рахунках у нього 187 тисяч гривень та 95 тисяч євро. Дружина задекларувала 203 тисяч гривень та 115 тисяч доларів. Словом не бідна українська родина. Проте, не дивлячись на свої чималі статки, отримали одноразову допомогу при народженні дитини 10 640 гривень та соціальна допомога по догляду за дитиною 860 гривень

Читайте також: Погуляйко підтримує ініціативу перетворення військового госпіталю на музей

У липні 2018 року дружина Наталія Судакова стає власницею двох квартир у Києві, одна площею - 67,92 кв.м. та інша – 98 кв.м., вказана сума вартості квартири – 1 мільйон 274 тисячі гривень.

У дружини також є власницею джипа «Toyota Rav4» 2017 року та «FORD FOCUS» 2008, яку вона придбала у 2015 році.

Читайте також: Керівник осередку Соціалістичної партії Волині може стати заступником голови Волинської ОДА

На дружину зареєстровані дві фірми ТзОВ «Інноваційні біотехнології» та ТзОВ «Центр допомоги пенсіонерам «Гідне життя»». Бізнес на самотніх пенсіонерах.

Отож, у ставленика Володимира Зеленського Юрія Погуляйка найближчим часом може з’явитися радник патронатної служби апарату Волинської облдержадміністрації «підкаблучник» Юрій Судаков.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити