image
 |  18 10 Березня 2021 | 13:42

«Регіонали» повертаються: головою Володимир-Волинської РДА буде «ексрегіонал» Юрій Лобач

Головою об'єднаної Володимир-Волинської районної державної адміністрації буде "ексрегіонал" Юрій Лобач, який із липня 2020 року був радником голови Волинської ОДА.

Про це стало відомо БУГу з власних джерел.

Зазначається, що претендентами на посаду голови РДА були також Юлія Пашкова, колишня радниця попереднього міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка та ексмер Нововолинська Віктор Сапожніков.

Проте, за інформацією видання, глава держави Володимир Зеленський має видати відповідне розпорядження щодо призначення саме Юрія Лобача.

Як пригадує «ВолиньUA», у 2010-2014 роках Юрій Лобач був першим заступником голови Волинської обласної ради від Партії регіонів. А перед тим, з травня по грудень 2010 року, обіймав посаду голови Іваничівської районної державної адміністрації. На цій посаді він встиг вляпатись у гучний "скандал" на сексуальному грунті, отримавши добрячого прочухана від ревнивого чоловіка однієї з підлеглих.

Після чого Юрія Володимировича спішно "прибрали" до Луцька, зробивши "молоду поросль" першим заступником голови Волинської обласної ради. Слід наголосити, що під час подій Революції гідності, у лютому 2014 року, Юрій Лобач під тиском патріотичної громадськості був із ганьбою вигнаний з цієї посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погуляйко призначив своїм радником екс-регіонала Лобача. Наступний – Башкаленко?

Тим не менше, 28 липня 2020 року голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко призначив цього "ексрегіонала" своїм радником. Імовірно, пан Лобач за цей час встиг зарекомендувати себе вірнопідданим служакою "донецько-луганського" десанту, через його і стало можливим його подальше просування по службі.

Як бачимо, Юрій Погуляйко планомірно продовжує просувати у волинську владу одіозних посадовців епохи вигнанця Майдану Віктора Януковича.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити