image
 |  0 13 Квітня 2020 | 16:45

Рибний улов: на Волині судили браконьєрів

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Управлінням Державного агентства рибного господарства у Волинській області протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіків, які порушили правила риболовлі.

Про це йдеться в постановах суду.

1 лютого о 17:10 біля села Сильне Любомльського району на рибогосподарському водному об`єкті озері Горіхове в порушення правил любительського і спортивного рибальства здійснювали лов водних біоресурсів забороненим знаряддям – трьома риболовецькими сітками, чим вчинили правопорушення, передбачене ч.4 ст.85 КУпАП.

На розгляд справи порушники не з`явився, хоча про дату та місце розгляду були належним чином повідомлені; заяв чи клопотань щодо змісту протоколів та процедури їх розгляду не подав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині багата громада дала на боротьбу з COVID-19 менше грошей, ніж зарплата очільника ОТГ

Суд визнав чоловіків винними у вчиненні правопорушення і наклав на них стягнення у вигляді штрафу в розмірі по 340 гривень. З одного з порушників конфіскували три риболовецькі сітки. Також порушники заплатять в користь держави по 420 гривень судового збору.

Джерело: Район.Любомль.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити