image
 |  4 22 Серпня 2018 | 10:32

Роздавав землі: голова райдержадміністрації погорів на хабарі

У Хмельницькій області правоохоронці затримали голову Полонської районної державної адміністрації Віктора Солодкого. Його підозрюють у корупційних діях. Вимагав хабар у фермера за затвердження технічної документації на землю, повідомили у прес-службі Генпрокуратури України.
"Посадовець вимагав від представника одного з фермерських господарств $32,9 тис. за винесення розпорядження про затвердження технічної документації земельних ділянок загальною площею 94 га для ведення сільського господарства терміном на 10 років. 21 серпня 2018-го під час одержання чергової частини неправомірної вигоди в сумі $15,7 тис. вказану особу затримано, вилучено речові докази", - інформують правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські корупційні гроші ховаються у 23-х країнах світу



Голову Полонської РДА Віктора Солодкого взяли на отриманні хабара.  На посаду       був призначений 1 квітня торік.  До цього  працював приватним підприємцем



Затриманому готують повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.
Віктор Солодкий був призначений на посаду голови Полонської РДА Петром Порошенком 1 квітня торік. До цього він працював приватним підприємцем.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити