image
 |  16 30 Грудня 2019 | 18:53

Рожищенський коледж провів святковий вечір у формі подорожі планетою (ФОТО)

У Рожищенському коледжі Львівського національного університету ветеринарної медицина та біотехнологій імені Степана Гжицького відбувся новорічний концерт у формі цікавої подорожі нашою планетою.

Про це йдеться на сторінці Фейсбук-спільноти Рожищенського коледжу.

"Новий рік — особливе свято, коли усі діти і дорослі вірять в диво, казку, чекають і будують плани на нову, більш яскраву сторінку життя. Для студентів наближення новорічних свят асоціюється не лише з подарунками, запахом мандаринок, святковим настроєм, але й із закінченням навчального семестру. Тому дуже важливо у цей час підтримувати новорічний настрій. Саме це й зробили наші студенти", - йдеться в дописі.

Новорічний концерт, організований в актовій залі Рожищенського коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького 26 грудня 2019 року, відбувся у формі цікавої подорожі планетою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рожищенському коледжі відбувся день відкритих дверей (ФОТО)

"Розповідаючи про традиції святкування новорічних та різдвяних свят у різних країнах світу, співаючи новорічних пісень, розігруючи веселі новорічні сценки та проводячи цікаві конкурси, наші студенти подарували всім присутнім позитивні емоції та чудовий настій, допомогли налаштуватися на новорічну атмосферу й переконали в тому, що дива існують! Святкового настрою усім присутнім додали оригінальні фотозони, виставки новорічних композицій та вітальних стіннівок, якими було прикрашене фойє коледжу", - додають у Фейсбук-спільноті коледжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертаємо в роботу принцип: не лише навчаємо, а й навчаємось самі, – Михайло Казимир

"Тож нехай Новий 2020 рік принесе усім нам енергію добра й любові, а вдача і творчі успіхи завжди будуть вірними супутниками на шляху підкорення нових вершин!" - бажають дописувачі своїм читачам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити