image
 |  14 21 Вересня 2021 | 09:24

Розповіли про долю п'яного прокурора, який втікав від поліції у Нововолинську

Суд поновив експрокурора Володимир-Волинської прокуратури Миколу Троцюка на посаді в органах прокуратури, але на даний час він там не працює внаслідок реформування структури.

Про це під час позачергової сесії повідомив прокурор Волинської області Віктор Тимчук.

Прокурор області відповів на питання депутата Віктора Дудечка про долю свого підлеглоло з Нововолинська Миколи Троцюка, який рік тому тікав п'яним за кермом авто від працівників поліції.

"Мною скеровано дисциплінарну скаргу в офіс Генпрокурора на цього працівника. Під час реформування прокуратури Миколу Троцюка звільнено. Але суд його поновив на посаді. Хоча поновив у старій прокуратурі, яка ліквідована внаслідок реформування регіональної структури. Тому Микола Троцюк зараз не працює у прокуратурі", - відповів Віктор Тимчук.

Нагадаємо, що у вересні минулого року в Нововолинську правоохоронці спіймали п’яного водія, який втікав від них, не реагуючи на сирену та проблискові маячки. Водієм виявився прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не так яблука збирала, як закладки розкладала»: у селі під Луцьком — знову нашестя наркошукачів (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити