image
 |  495 15 Серпня 2024 | 17:03

Розповіли про воїнів волинської "сотки"

Пан Віталій родом з Рівненщини. У свої 28 років чоловік мав за плечима досвід служби в Національній гвардії, а після широкомасштабного вторгнення приєднався до лав Збройних Сил України.

Про це пише 100 окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗСУ, - інформує ВолиньUA.

Нині Віталій проходить службу на посаді старшого навідника артилерійської батареї артилерійського дивізіону 100 омбр і про свою роботу говорить стримано:

«Моя задача правильно навестися по координатах, які мені дає командир, аби точно влучити в ціль».

За час служби в дивізіоні старший солдат разом із побратимами знищили чимало ворожої техніки та особового складу противника. А допомагає їм у цьому самохідна артилерійська установка «Богдана».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мала приватизація на Волині: у серпні відбудеться три аукціони

Якісне виконання бойових завдань неможливе без належної підготовки, тож кожну вільну хвилину Віталій приділяє саморозвитку.

«Хто б там що не казав, але противник у нас дуже серйозний. Відповідно, ми маємо вдосконалювати власні вміння та навички, аби перемогти у цій війні і повернути мир на нашу землю», – переконує військовослужбовець.

Вдома ж з Перемогою на Віталія очікує мама Ірина Володимирівна та молодший брат Богдан.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити