image
 |  2 21 Січня 2018 | 09:52

САП може забрати справи НАБУ через витік інформації, - Холодницький

Якщо витік даних буде продовжуватися, САП передасть справи НАБУ до інших правоохоронних органів.
Про це 21 січня 2018 року повідомляє сайт «5 канал».
Спеціалізована антикорупційна прокуратура може забрати кримінальні провадження, які розслідуються Національним антикорупційним бюро, якщо в НАБУ продовжиться витік інформації. Про це заявив керівник САП Назар Холодницький, коментуючи інтерв'ю позаштатного агента НАБУ Євгена Шевченка.
Ми глибоко стурбовані таким черговим витоком інформації. Це ще раз підтверджує, що в НАБУ є системні проблеми з таємницею слідства. Якщо це буде продовжуватися, САП не матиме іншого виходу, крім як забрати всі справи з НАБУ, залучати підрозділи інших правоохоронних органів і з ними доводити їх до кінця, – сказав Холодницький.

29 листопада 2017 року ЗМІ повідомляли, що СБУ затримала сім співробітників НАБУ, які працювали під прикриттям.
Нагадаємо, в НАБУ заявили про зрив спецоперації з виявлення корупційних схем у міграційній службі після затримання співробітника бюро, який працював під прикриттям, при спробі дати хабар. У Генпрокуратурі відповіли заявою, що співробітники НАБУ не могли провокувати чиновника на дачу хабара.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити