image
 |  2 20 Грудня 2018 | 13:45

Савченку порадили не вживати слова «балабол» і пам'ятати, що він підзвітний облраді

Голові ОДА Олександру Савченку варто не вживати слова «балабол» і пам’ятати, що він підзвітний не лише президенту, але й обласній раді.

Про це під час розгляду питання про критичну ситуацію на ДП «Волиньторф» заявив голова фракції ВО «Свобода» у Волинській облраді Анатолій Вітів.

«Коли я почув від голови Волинської ОДА, що на комісії зібралися «балаболи», хочу сказати Олександру Савченку: це виходить за рамки етики. Ми на комісії давали можливість всім сказати слово і спільно шукати рішення. А ви хвалитеся що нікого не пустили на засідання. Ви напевно забули, що оцінку голові ОДА дає не лише президент, але й депутати обласної ради. Тому я закликаю очільника ОДА прислуховуватися до думки депутатів. Мене цікавить доля людей, а не бажання адміністрації Президента», - наголосив Анатолій Вітів.

Нагадаємо, що 11 грудня відбулося спільне засідання комісій з питань законності та екології, яке проігнорував голова Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Волинської ОДА Савченко переплутав обласну раду з совковою міліцейською дільницею, - депутат облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити