image
 |  7 9 Червня 2021 | 21:20

Що відомо про нового очільника Волинської митниці?

Днями завершився конкурс на вакантну посаду начальника Волинської митниці. За результатами останньої співбесіди перемогу здобув Артем Ігорович Гузь.

Про це повідомляє «Інсайдер Медіа».

Попередньо він обіймав посаду заступника начальника управління – начальника першого відділу управління викриття економічних злочинів Головного управління протидії економічних правопорушень ДФС України. Також він працював у Службі безпеки України.

В останній декларації, яку Артем Гузь подав 25 квітня 2021 року, вказано, що він має дружину Анастасію Манорик та сина Даниїла.

У його власності перебуває земельна ділянка площею 12 соток у селі Козинці на Київщині. Також Артем Гузь задекларував 4 квартири: одну – в столиці площею 72 м кв., подружжя придбало у 2016 році за 734 000 грн, ще одна така ж сама квартира у столиці перебуває у спільній власності батьків його дружини та ще 45 квадратів – у власності батька, Гузя Ігоря Миколайовича. Четверту квартиру, площею 71 кв.м. новоспечений керівник Волинської митниці орендує у місті Черкаси. Певний час Артем Гузь був виконуючим обов'язки начальника ГУ ДФС у Черкаській області.

Власного автомобіля в Артема Гузя немає. Однак він задекларував Volkswagen Touareg 2013 р.в. та Audi А3 2016 р.в., які належать його дружині і тестю.

Як не дивно, та дружина Артема Гузя Анастасія Манорик, попри те, що кілька років перебувала у відпустці по догляду за дитиною до 3 років, успішна бізнеследі. Вона має 10% прав на ТОВ «БАГГІ». Торік Анастасія отримала понад мільйон гривень доходу від зайняття підприємницькою діяльністю.

Щодо своїх доходів, то Артем Гузь торік задекларував 255 тис. грн зарплати, отриманої на службі в СБУ, понад 22 тис. грн він заробив працюючи в ГУ ДФС у м.Києві, ще 89 тисяч – у Державній фіскальній службі України. Попри те, що він працював у державних структурах, Артем Гузь також встиг попрацювати і у двох приватних фірмах: у ТОВ «Юнілін дистриб'юшн юкрейн» він заробив 243 тис.грн, а в ТОВ «Анкор персонал Україна» - ще 36 тис.

Щодо грошових активів, то в Артема Гузя, його дружини і навіть маленького сина накопичилось готівкою та на рахунках у банку 40500 доларів США та майже 1,1 мільйона гривень.

Коли представлять нового очільника Волинської митниці – наразі ще не відомо. У мережі про нього інформації вкрай обмаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинській митниці буде тpоєвладдя, а Бурдейного з гpошима «прийняли» правоохоронці?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити