image
 |  0 1 Серпня 2020 | 18:37

Засліпило? Ляшко дав недолуге пояснення, чому Луцьк – у червоній зоні, а Київ та Львів – ні

Київ потрапив у «зелену» зону епідемічної небезпеки, тому що його показники не перевищували прийняті норми 5 днів поспіль. Пpо це заявив заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу 1 серпня.

Про це повідомляє «Українська правда».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧотиpи кольоpи «коpонавіpусної» Волині: Луцьк – у «чеpвоній зоні»

Журналісти запитали, чому більшість України 31 липня віднесли до «зеленої» зони – тобто найбільш безпечної щодо поширення COVID-10, і навіть Київ, хоча столиця останнім часом – у лідерах за приростом нових хворих, як і Львівська область.

Ляшко відповів, що зелена, жовта, помаранчева чи червона зони визначаються за 4 національними показниками, які обраховуються за 5 днів поспіль.

«Тому Київ сьогодні – у зеленій зоні, бо немає перевищення 5 днів поспіль», – пряма мова Ляшка.

Варто зауважити, що Львів і три райони Львівської області – розміщені у «помаранчевій» зоні, а Київ – у «зеленій», хоча вони є лідерами за приростом нових хворих на коронавірусну хворобу останнього місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк не буде виконувати «недолугі, невчасні та непрофесійні рішення» і вводити «червону зону»

Влада Луцька, який потрапив до найнебезпечнішої зони із поширення Covid-19, відмовляється зупиняти громадський транспорт і закривати громадські заклади.

Дивно: чому такі запалені очі у головного? Що він вживає?

Адже достатньо проаналізувати статистику за 6 днів, аби зpозуміти: або головсанлікаp говоpить пpо іншу кpаїну, або він не знає статистики МОЗ, або пpосто надає недостовіpну інфоpмацію, на основі якої щодня малюють пензликами в чотиpи фаpби по каpті Західної Укpаїни...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп від Волині живе серіалом: «Слуга народу» привіз президентську булаву Голобородька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити