image
 |  5 2 Грудня 2018 | 22:25

Серед затриманих зі зброєю українців у Грузії був нардеп від «Самопомічі» Семен Семенченко

Серед затриманих українців у Грузії був нардеп Семен Семенченко. Він уникнув затримання тільки через наявність дипломатичного паспорта.

Про це написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук військовий журналіст, боєць «Азову» Андрій Дзиндзя.

«Щойно надійшло підтвердження, що серед затриманих українців у Грузії був нардеп Семен Семенченко! На жаль, йому вдалося уникнути затримання через наявність в нього дипломатичного паспорта!» –  йдеться в повідомленні.

Раніше МВС Грузії озвучило офіційну інформацію про те. що у неділю в Тбілісі були затримані 6 громадян України і один громадянин Грузії, під час обшуків знайдено зброю. Відзначається, що під час обшуків в готельних номерах виявлено пістолети "Беретта" і "Макаров", автоматичну ручну вогнепальну зброю і різні боєприпаси.

Порушено кримінальну справу за ст. 236 Кримінального кодексу Грузії ( "Незаконна купівля та зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин").

«Джерела з Грузії повідомляють, що Семенченко втік, залишивши своїх спільників! Повідомляється, що затримання членів ОПГ Семенченка відбулося після спроби купівлі ними зброї, що задокументовано спецслужбами Грузії» – додає Андрій Дзиндзя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ляшко – погань та перша скотиняка!» – батько пораненого моряка (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити