image
 |  2 27 Жовтня 2020 | 22:49

«Шахтар» зберіг «сухе» очко в матчі Ліги Чемпіонів з «Інтером»

У другому турі Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" та міланський "Інтер" зіграли у нульову нічию.

Матч пройшов у Києві на НСК "Олімпійський" у вівторок 27 жовтня.

У стартові хвилин десять на полі була рівна гра, а далі вже перевага була за міланцями. На 16-й хвилині Ромелу Лукаку вибіг сам на сам з Анатолієм Трубіним, але не зумів переграти воротаря "Шахтаря". Удар на добивання Нікола Барелла прийшовся у поперечку воріт. Через дві хвилини Трубін відбиває ще один удар від Барелли.

На 22-й хвилині знову удар від Лукаку, але цього разу повз ворота. У "Шахтаря" перший удар у площину воріт стався на 35-й хвилині, коли Маркос Антоніо пробив прямо в руки Саміру Хандановичу. На 42-й хвилині Трубін знову рятує свою команду. Зі штрафного бив Лукаку і від руки Трубіна м`яч вдруге у цій грі влучає в поперечку воріт.

У другому таймі на полі мало що змінилося. "Інтер" продовжував атакувати і створювати моменти, а гірники відбивалися. На 54-й хвилині "Інтер" втрачає ще один 100% момент біля воріт донеччан. Удар Марцело Брозовича Трубін відбиває перед собою і Лаутаро Мартінес не влучає у порожні ворота з метрів восьми.

Багато моментів у другому таймі "Шахтар" не дав створити біля своїх воріт, хоча напруга у штрафній гірників не зникала до закінчення зустрічі. Втім, "Шахтар" зумів зберегти свої ворота "сухими" і здобув позитивний результат у другому поспіль матчі Ліги Чемпіонів.

Варто додати, що за весь матч "Шахтар" завдав один удар у площину воріт "Інтера". Гості чотири рази били по воротах Трубіна.

Поєдинок пройшов із глядачами. За даними пресслужби гірників, на стадіоні були присутні 10 178 уболівальників, – передає "УП".

Після стартових двох матчів Ліги Чемпіонів у "Шахтаря" чотири очки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з міст Волині розшукують жінку, яка залишила 3-річного малюка в готельному номері (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити