image
 |  4 30 Вересня 2020 | 18:46

Школярки станцювали тверк біля меморіалу загиблим в АТО

Четверо школярок станцювали тверк біля меморіалу загиблим воїнам АТО у селищі Талалаївка в Чернігівській області, чим спровокували скандал. Відео з танцем опублікували у соцмережах.

Згодом дівчата записали відео з вибаченнями. Але поліцейські таки склали адміністративні матеріали на двох 16-річних школярок та на батьків двох 13-річних дівчат, що вчиняли хуліганство. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"29 вересня в ході моніторингу соціальних мереж поліцейські Талалаївського відділення поліції виявили хуліганські дії чотирьох школярок біля меморіалу загиблим воїнам АТО. Він знаходиться на вулиці Центральній в райцентрі", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі на Волині: як працівники скандальної фірми кладуть асфальт просто в багнюку (ВІДЕО)

Усі складені адмінматеріали поліція направила до Талалаївського районного суду для ухвалення рішення. Поліцейський з ювенальної превенції вже провів профілактичну роботу як з адміністрацією школи, де навчаються дівчата, так і з учнями. Також до закладу направлено подання щодо проведення подальших профілактичних заходів.

Начальник Талалаївського райвідділу поліції Андрій Водолазкін зустрівся з головою ГО "Талалаївська спілка учасників АТО". Після обговорення прикрої ситуації вони також запланували зустріч з педколективом та проведення додаткових класних годин для патріотичного виховання підростаючого покоління.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити