image
 |  0 15 Травня 2020 | 08:48

«Силовий метод буде продовжено», – луцька муніципалка про демонтаж на Центральному ринку

Керівниця департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська прокоментувала Суспільному дії мунвартівців на території Центрального ринку обласного центру. З її слів, демонтажні роботи на території ринку продовжуватимуться й надалі.

Нагадаємо, напередодні працівники департаменту спиляли металеві ворота-вхід до Центрального ринку обласного центру. Загалом було демонтовано четверо воріт, три зі сторони вилиці Замкової, одні ворота зі сторони вулиці Глушець і частину паркану зі сторони вулиці Замкової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємці Центрального ринку перекриватимуть дорогу, періодично змінюючи локації (ФОТО)

Через дії мунвартівців підприємці ринку двічі за добу перекривали рух транспорту на різних частинах доріг навколо території ринку. 

"Дана територія буде очищена від незаконних конструкцій, які там розміщені у відповідності до рішення Луцької міської ради, яке мало місце у січні 20. Ми діємо у правовій площині, і вправі здійснювати з даної земельної ділянки будь-які заходи, які не заборонені законом", - заявила начальниця департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Центральному ринку Луцька спиляли ворота: як це було? (ФОТО, ВІДЕО)

Варто зауважити, що раніше представники департаменту муніципальної варти Луцькради звернулися до підприємців Старого ринку безкоштовно забрати свої контейнери до 16 травня. Металеві конструкції, не перевезені добровільно, муніципали обіцяють знести.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити