image
 |  11 2 Липня 2018 | 21:42

Сім`я з волинського села готується до популярного телешоу «Хата на тата»

Сім`я Івана та Віри Бучман із села Шклинь на Горохівщині успішно пройшла попередній конкурсний відбір та готується до виступу у популярному телешоу «Хата на тата» на каналі СТБ.
Про цю неординарну подію, яка може зробити Шклинь відомим на всю Україну, йшлося під час відзначення Дня села, яке відбулось тут учора, 1 липня 2018 року.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі Шклинь на Волині відзначили День села

Зі слів Шклинського сільського голови Володимира Солтиса, коли йому зателефонували з Києва, аби дізнатися, чи є у цій місцевості сім’я, гідна та готова взяти участь у проекті,то він одразу ж порадив сім’ю місцевих мешканців Івана та Віри Бучман.

«Приємно, що ця сім`я виправдала наші сподівання, успішно пройшла відбір на конкурс, і тепер представлятиме наше село та всю нашу синьооку Волинь на загальнодержавному рівні», – відзначив у коментарі «ВолиньUA» Володимир Солтис.

Наразі молода сім’я виховує двох донечок-красунь Каріну та Мілану, яким 6 та 2 рочки. Цих людей люблять і поважають усі в селі, адже вони ніколи й нікому не відмовили у допомозі.

Ще перед початком зйомок для проекту журналісти видання «Під Прицілом» вирішили поспілкуватися із молодою сім’єю і розпитати, що ж спонукало їх узяти участь у проекті?
Іван Бучман підтвердив, що взяти участь у проекті «Хата на тата» їхній сім`ї запропонував сільський голова, до якого той нагодився в сільраду в буденних справах. Порадившись із дружиною та дітьми, дав згоду.
«Мабуть, це те, що наша сім’я стане міцнішою і ми зможемо перевірити свої почуття на відстані, адже ми ніколи не розлучалися так надовго. І я думаю, що цей проект подарує нам інші емоції. Звичайно ж, я переживаю за те, як Іван справиться, бо діти маленькі ще і хочуть до мами постійно. Але, я впевнена, що все буде добре», – оптимістично заявила журналістам Віра Бучман.

Сім`я також зізналася, що в разі виграшу супер-призу конкурсного (50000 гривень), на ці гроші поставлять собі паркан біля хати – як нагадування про свою переможну участь у проекті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із 26 учасниць проекту «Холостяк» вибрав дівчину з Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити