image
 |  0 25 Лютого 2021 | 09:20

Сина скандального ексголови Луцької РДА призначили першим заступником Івано-Франківської ОДА

На своєму засіданні 24 лютого Кабмін ухвалив низку кадрових рішень, у тому числі у структурах ОДА, в результаті чого на одній із ключових посад опинився син скандального ексголови Луцької РДА Ігоря Ярмольського.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан.

Так, першим заступником Івано-Франківської обласної державної адміністрації призначили Ярмольського Андрія Ігоровича.

Як свого часу ВолиньUA уже інформувала, на початку січня цього року колишній голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський, якому 2018 року Луцька райрада висловила недовіру через небажання голови виконувати бюджет, його син Андрій Ярмольський та колишня заступниця Інна Бас стали позаштатними радниками новопризначеного голови Івано-Франківської облдержадміністрації Андрія Бойчука.

Як інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ, раніше Андрій Ярмольський, який є директором і засновником низки юридичних фірм у Дніпрі та Києві, був радником голови обласної державної адміністрації з питань соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації.

Невдовзі після цього ВолиньUA висловило припущення, що посада радника може виявитися для чиновницього «десанту» з Волині лише «трампліном» до подальшого просування кар'єрними щаблями у Івано-Франківській обласній держадміністрації, що й відбувається.

ВолиньUA також нагадало читачам про «темне минуле» радника голови ОДА з Волині Ігоря Ярмольського, що, можливо, й стало на заваді його призначенню на посаду заступника голови Івано-Франківської ОДА. В результаті, як бачимо, на цю посаду вдалося "проштовхнути" його сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала «політичного експерта» з каналів Медведчука (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити