image
 |  5 12 Травня 2021 | 16:04

Ситуація виглядає так, що одні агенти Москви усувають інших, щоб бути головними лобістами Путіна в Україні, - депутат Волиньради

Висунення підозри про держзраду агенту Москви Віктору Медведчуку - правильне і давно назріле рішення. Хоча і дуже запізніле у часі.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Взагалі-то посадити кума Путіна після Революції гідності мав би "великий патріот" Петро Порошенко. Але попередник Зеленського на посаді багато говорив та гордо надував щоки. Але робив у цьому напрямку мало або зовсім нічого. Зате його спільний бізнес з Медведчуком процвітав. З іншого боку, я б не став впадати в ейфорію і думати, що в Україні влада всерйоз почала боротьбу з агентами Кремля. Повірю у системну боротьбу із зрадниками та п'ятою колоною Москви лише тоді, коли буде проведено обшук і висунено звинувачення главі Офісу Президента - Андрію Єрмаку. Ця особа, за даними журналістів, є активним лобістом Москви у вищих ешелонах влади.

Ситуація виглядає так, що одні агенти Москви усувають інших агентів руками Зеленського, щоб бути головними лобістами Путіна в Україні. Тож, якщо Зеленський хоче показати справжню боротьбу з прихвостнями Кремля, нехай розпочне зі свого найближчого оточення", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головного комунальника Володимира не посадять за підроблені документи про ремонт вулиць

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити