image
 |  0 17 Вересня 2021 | 08:42

Скандальна речниця Зеленського повертається на канал Ахметова

Колишня речниця президента Юлія Мендель повертається в ефір телеканалу олігарха Ріната Ахметова "Україна 24" – вона стане колумністом проєкту "Реальна політика".

Про це свідчить анонс програми, – пише УП.

Як йдеться у повідомленні, таким чином хочуть "підсилити команду" проєкту "Реальна політика". Завдання Мендель буде полягати у коментування подій як в Україні, так і в світі. Для цього буде створена окрема відеоколонка.

Ведучий програми Євген Кисельов каже, що багато хто сприймає Мендель як колишню прессекретарку Володимира Зеленського, а вона ж насправді професійна журналістка з досвідом в іноземних виданнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російськомовний співак з Луцька хоче 3 мільйони за виступ на День міста

Передісторія:

У липні стало відомо, що колишня речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель працюватиме на каналі Ріната Ахметова "Україна 24" в якості постійного колумніста телепроєкту "Велика деолігархізація".

6 вересня канал "Україна 24" закрив перший сезон щотижневої інформаційно-аналітичної програми "Велика деолігархізація", останній випуск вийшов 4 вересня.

1 липня парламент у першому читанні ухвалив президентський законопроєкт №5599 "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)".

Народні депутати подали 1 230 поправок до законопроєкту президента Володимира Зеленського №5599, яким глава держави хоче побороти олігархів.

Нагадаємо також, що Мендель належить скандальний вислів про нібито існування "української російської мови".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидатка на «Шнобеля»? Мендель «винайшла» «українську» російську мову

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити