image
 |  2 12 Грудня 2019 | 14:45

Скільки б не було «реформ» в Україні, а сталим залишається одне - відслідковувати та нейтралізовувати українських націоналістів, - ексдепутат Міщенко

Олексія Кайду, учасника московсько-української війни, народного депутата 7 скликання від Свободи, заарештували. О 5 ранку, в традиціях ЧК, в Києві, в квартирі, де він лишень ночував. Тобто про нас, націоналістів, вони знають все. Скільки б не було ''реформ'' в Україні, а сталим залишається одне - відслідковувати та нейтралізовувати українських націоналістів, як основне джерело небезпеки для України.?! Чи через спецуправління в СБУ, МВС, прокуратурі та суд, чи через московську агентуру, чи через медіакілерство в ЗМІ. Садити, вбивати, якщо не фізично то вбивати через ЗМІ.

Про це написав на сторінці у facebook ексдепутат від ВО "Свободи" Андрій Міщенко.

"Паралельно, в цей же час о 5.00 год, увірвались до Олега Куцина, командира Карпатської Січі, націоналіста, учасника московсько-української війни, оборонця ДАПу. Шукали Едуарда Леонова (з якого дива там шукали?) - голову Кримської Свободи, розшукуваним ФСБ.

На питання Олега: чому в мене шукаєте? Відповідь: таємна інформація.

Отже, побратими-націоналісти, о 5 ранку чекаємо ''гостей'' з таємною інформацією. Не вперше, а враховуючи, як голосують українці - не в останнє.

Завжди пам'ятаймо заповідь українських націоналістів, українських підпільників та українських дисидентів: єдине місце де Твоїм обов'язком є брехати - це органи дізнання та суд. Не наражаймо на небезпеку инших побратимів та посестер.

P.S. Ось так поступала б українська держава з п'ятою колоною впродовж років самостійности, якби українці не обирали на виборах собі подібне г... Повноцінна своя влада у своїй державі - це постійна праця, перш за все інтелектуальна, і перш за все над собою.

P.S. після приходу ''гостей'' - ретельно все огляньте. Можливо вони щось у вас ''забули'', щоб знайшли вже інші ''гості'', вже наступного ранку", - йдеться у дописі.

Читайте також: Боротьба за землю: Сьогодні о 5-й ранку поліція увірвалась у помешкання двох ветеранів АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити