image
 |  4 20 Березня 2020 | 18:12

Сьогодні тільки енергія та самовіддача волинських лікарів рятують нас від тотального лиха, – депутат Волиньради

Сьогодні тільки енергія та самовіддача волинських лікарів рятують нас усіх від тотального лиха. Проте в ситуації, коли центральна влада виявилася неспроможною забезпечити належного захисту тих, хто сьогодні опиняється на передовій боротьби зі страшною недугою, – волинських медиків, у нас просто немає іншого вибору, як виділити для їх потреб кошти з обласного бюджету.

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук депутат Волинської обласної ради (фракція ВО "Свобода") Олександр Пирожик.

"У зв’язку зі смертельною загрозою, яка нависла над Волинню через пандемію коронавірусу, доводиться приймати швидкі та непопулярні рішення. Сьогодні на позачерговій сесії обласної ради 20 березня довелося перерозподілити всі наявні кошти обласного бюджету на потреби, пов’язані з подоланням пандемії. Знявши їх із багатьох регіональних програм та об’єктів інфраструктури, програм розвитку громад, які сесія 12 березня прийняла рішення підтримати. Загалом на боротьбу з коронавірусом обласна рада виділила близько 60 мільйонів гривень", – йдеться в дописі.

Депутат сподівається, що волиняни поставляться до цього з розумінням. Він також нарікає на те, що керівництво обласної виконавчої влади, схоже, не надто цим переймається.

"На жаль, Волинська ОДА сьогодні під час сесії проявила свою безликість та імпотентність. Теперішнього заїжджого очільника ОДА на такій надважливій для волинян сесії не виявилося. Невже сьогодні є більш нагальні справи для волинян, як загроза кононавірусу? Чи хтось думає, що його це омине стороною? Вірус не дивитиметься на портфелі та посади…" – додає Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар-інфекціоніст просить заможних волинян допомогти респіраторами та захисним одягом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити