image
 |  16 3 Березня 2023 | 21:44

Сьогодні у Володимирі німецькому благодійнику вручили відзнаку «За заслуги перед містом»

В урочистій атмосфері, гучними оплесками перед початком двадцять першої чергової сесії Володимирської міської ради голові асоціації «Партнерство з Україною» Карлу-Ернсту Мюллеру міський голова Ігор Пальонка вручив відзнаку «За заслуги перед містом».

Про це пише сайт громади, - передає  ВолиньUA.

Від імені міської ради, депутатського корпусу та усієї громади Володимира Ігор Пальонка висловив слова щирої вдячності Карлу-Ернсту Мюллеру за неоціненну підтримку у важкий для України час. З часу повномасштабного вторгнення не минуло жодного місяця без візиту пана Мюллера до нашої громади, куди він щоразу поспішає у начиненій різною допомогою автівці. Завдяки підтримці асоціації та небайдужих жителів Цвікау у Володимирі вдалось організувати благодійну їдальню, було облаштовано необхідною технікою гуртожитки для переселенців та реалізовано багато інших ініціатив.

Не менш значущою є благодійна діяльність Карла-Ернста Мюллера упродовж багатьох попередніх років. Саме за його ініціативи та клопотання десять років тому розпочалась партнерська співпраця між Володимиром та Цвікау. За усі ці добрі справи німецькому меценату на останній сесії минулого року було присвоєно відзнаку Володимирської міської ради «За заслуги перед містом».

Своєю чергою Карл-Ернст Мюллер звернувся до присутніх з промовою, у якій згадав, як 17 років тому вперше побував в Україні, куди приїхав, аби відшукати могилу свого дядька, котрий загинув тут в часи Другої світової та був похований у селі Ласків. Відтоді й розпочалась його дружба з нашою громадою. Пан Карл сердечно подякував очільнику громади та депутатському корпусу за високе звання, яким його нагородили й пообіцяв надалі підтримувати друзів у цей важкий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі громади на Волині допомагають військовим будувати окопи (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити