image
 |  0 20 Січня 2020 | 15:47

Соромно за президента, який стане масовкою для Путіна, - В'ятрович про Зеленського

Президенту України Володимиру Зеленському відвели роль мовчазної масовки під час пропагандистської промови президента РФ Володимира Путіна в Ізраїлі.

Про це у Facebook написав народний депутат, колишній голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

"Володимир Зеленський поїде на Світовий форум Голокосту в Ізраїлі 22-23 січня. Попри те, що йому там навіть слова не дадуть, хоча, як зауважує сам Зеленський, "кожен четвертий з євреїв, що загинули під час Голокосту, був українцем".

Зате дадуть слово Путіну, керівнику держави-агресора, яка вбиває українців і окупувала наші території. Керівнику держави-правонаступниці СРСР і шанувальнику Сталіна, який разом з Гітлером розпочав Другу світову війну. Президенту України відвели роль мовчазної масовки під час пропагандистської промови Путіна, і він на цю роль погодився.

Читайте також: «Єврейська, радянська родина»: Зеленський зробив відверте зізнання про свою релігію

Такий формат запрошення президента України ізраїльською стороною, яка дедалі більше заграє з Москвою – приниження нашої держави, зневага до пам'яті мільйонів українських євреїв – жертв Голокосту і внеску українського народу у перемогу над нацизмом", - написав В'ятрович.

Нардеп додав: "Поведінка Зеленського разюче відрізняється від дій президента сусідньої Польщі Анджея Дуди, який публічно відмовився їхати до Єрусалиму саме через такий формат запрошення".

"Мені соромно за президента України, який в День Соборності України їде побути в масовці у Путіна в Ізраїль. Що далі? Поїде до Москви 9 травня, щоб постояти поруч із Путіним і привітати з трибуни мавзолея Леніна російську армію?", - заявив нардеп.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити