image
 |  0 19 Травня 2019 | 14:04

«Спортсмен-ватник» Анатолій Тимощук не допомагав армії, – ультрас «Волині»

Представник ультрас «Волині» Роман Синіцин в інтерв'ю Tribuna.com розповів, хто зі спортсменів допомагав українським військовим.

«Тенісист Сергій Стаховський - реально крутий чувак і патріот. Він дуже багато допомагав «Народному тилу» і іншим волонтерам. Про Рому Зозулю все знають. Якось летів на матч «Дніпра» в Брюгге, так склалося. Рома ходив літаком і збивав з футболістів якісь гроші, умовно по 500 євро на допомогу батальйону. І всі давали. Ярмоленко, Шовковський допомагали і грошима, і щось купували, точно знаю.

Гравці «Динамо» мало не щотижня ходять до військового госпіталю. Це більше психологічна підтримка. Збірна України також відвідує бійців. Це круто.

Я не чув, щоб відверто антиукраїнські чуваки або ватники якось допомагали. Анатолій Тимощук дуже неприємно розчарував. Він мій земляк - я теж з Луцька. Там всі знають його і його сім'ю. А він їде тренувати в «Зеніт». Якась огида до нього», - сказав Синіцин.

Нагадаємо, що у 2017 році у футболіста Анатолія Тимощука не забрали звання «Почесного громадянина міста Луцька». Депутати не проголосували за те, щоб позбавити футболіста, який тренує російський клуб, звання «Почесного громадянина міста Луцька» навіть з третьої спроби.

Дням ще один луцький футболіст, захисник «Локомотива» Тарас Михалик повідомив, що покине московський клуб після закінчення сезону і може повернутися в «Волинь».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити