image
 |  2 11 Червня 2021 | 08:16

Спpава Семенченка: у ветерана АТО з Волині Богдана Пташника СБУ провела обшуки (ВІДЕО)

Надвечір 10 червня, стало відомо, що на Камінь-Каширщині у будинку ветерана АТО і депутата районної ради Богдана Пташника Служба безпеки України проводить обшуки.

Про це повідомляє «Аверс».

Як повідомив журналістам Богдан Пташник, коли працівники СБУ прийшли з обшуками, його вдома не було. Він повертався з Києва з чергового судового засідання щодо Семена Семенченка.

За словами Богдана Пташника про те, що до його будинку приїхали з обшуками його повідомила дружина. Працівники СБУ мають ухвалу суду на обшуки, яку видав Печерський районний суд Києва. Обшуки проходять в межах справи щодо організації незаконного збройного формування та теракту щодо 112 каналу.

За словами Богдана Пташника слідчі вилучають всі документи, які є вдома. Станом на 18:45 Богдан Пташник перебуває у себе дома. На місці працює СБУ. Мова про затримання не йшла. Щоправда, як зазначив Богдан Пташник, він «готовий до будь-якого розвитку подій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі «ПВК Семенченка-Шевченка» заарештували «Гала» – екскомбата «Донбасу»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити