image
 |  2 26 Травня 2020 | 17:27

Справа Шеремета: Кошти на заставу для Дугарь зібрали за декілька годин

Понад 500 осіб за кілька годин перерахували всю необхідну суму для внесення застави за підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яну Дугарь.
Про це повідомив захисник Дугарь Віталій Коломієць у Facebook.
"Друзі, неймовірно 500+ людей здійснили платежі, і ми маємо достатню суму, а також кошти на подальшу боротьбу. Дуже дякую. Ще раз переконуюся: українці – самодостатні і готові до боротьби за право", – йдеться в повідомленні.
Про збір 168 тисяч гривень, які визначив суд як заставу для Дугарь, оголосили 26 травня.
За словами адвоката, усю суму із надлишком зібрали за 3 години. Коломієць закликав припинити платежі і видалив реквізити.
За його словами, надлишок коштів спрямують на роботу в судовому слідстві і за узгодженням з основними фундаторами для правової допомоги іншим добровольцям.
Як нагадує "УП", 25 травня Печерський суд Києва задовольнив клопотання прокурорів і змінив запобіжний захід Яні Дугарь, підозрюваній у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, з домашнього арешту на заставу в розмірі 168 тисяч гривень з носінням електронного браслета.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити