image
 |  846 30 Листопада 2023 | 14:48

Стало відомо, де буде ветеранський хаб у Луцьку

У Луцьку погодили місце розташування ветеранського хабу, де проходитимуть реабілітацію ветерани російсько-української війни.

На пленарному засіданні 53-ї сесії депутати підтримали проєкт рішення про надання виконавчому комітету Луцької міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності на вулиці Бенделіані, 7 у Луцьку, орієнтовною площею 0,95 га для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Майбутній хаб має містити великі зали для організації навчань і майстер-класів, декілька кімнат психологів і для індивідуальної, і для групової терапії, куточки ЦНАПу і департаменту соцполітики для надання послуг на місцях, тренажерний зал, кімнати для тенісу чи більярду, дитячу зону, безалкогольне кафе.

Найближчим часом на розробку проєктно-кошторисної документації з міського бюджету будуть виділені кошти. Як тільки документи будуть готові міськрада оголосить тендер на будівництво ветеранського хабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Замковій площі спіймали дрифтера (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити