image
 |  2 2 Червня 2020 | 20:39

Стало відомо, коли у Луцьку цьогоріч відбудеться фестиваль «Оберіг-2020»

Цьогорічний Всеукраїнський фестиваль авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2020» відбудеться на Волині 8-10 жовтня 2020 року.

Про це «ВолиньUA» повідомив ініціатор відродження фестивалю «Оберіг», депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Сергій Сівак.

Як розповів Сергій Сівак, таке рішення було ухвалене під час організаційного засідання Оргкомітету фестивалю, що відбулося сьогодні, 2 червня, під головуванням першого заступника голови обласної ради, свободівця Юрія Поліщука. Посадовець зокрема виступив за те, аби славну традицію проведення відродженого на Волині з ініціативи фракції ВО «Свобода» в обласній раді фестивалю продовжити, не зважаючи на будь-які перепони. Адже фестиваль ось уже четвертий рік знаходить підтримку всього депутатського корпусу обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто здобув дипломи фестивалю «Оберіг-2019» у Луцьку?

Зі слів Сергія Сівака, щодо термінів проведення фестивалю обговорювалась і пізніша дата його проведення, однак більшість висловилась за те, що з наближенням глибшої осені в організаторів може виникнути ряд додаткових застережень та ризиків. У результаті члени оргкомітету визначили найбільш оптимальну дату – 8-10 жовтня.

До складу суддівського журі цьогорічного фестивалю вирішили знову запросити ряд минулорічних його учасників на чолі зі співголовами журі – братами Віталієм та Дмитром Капрановими. Традиційно в журі працюватимуть лідер гурту «Чорні черешні» Юрій Поліщук, народний артист України Володимир Смотритель із Хмельницького, волиняни Ігор Баранюк, Віталій Клімчук та інші. Вирішили також надіслати запрошення до складу журі народному артисту України Богдану Бенюку із Києва.

Крім уже відомих за минулорічними «Оберегами» виконавців і гуртів, серед запрошених і гостей фестивалю цьогоріч хочуть бачити народного артиста України Тараса Петриненка. Питання щодо запрошення інших зірок української авторської пісні та співаної поезії наразі залишили відкритим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестивальний Луцьк перейшов у вищу рейтингову категорію, – волинський депутат

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити