image
 |  0 14 Грудня 2017 | 13:01

Стало відомо, куди і звідки літатиме національний авіаперевізник SkyUp

З квітня 2018 національний авіаперевізник SkyUp почне виконувати чартерні рейси,  а з травня – внутрішні та міжнародні регулярні рейси.
Про це 14 грудня 2017 року повідомляє сайт «Економічна правда».
Про це повідомили на прес-конференції щодо створення національної авіакомпанії.
У планах на перший рік роботи виконання міжнародних чартерних перевезень до всіх популярних курортів, а також відкриття регулярних українських та міжнародних напрямків, - зазначили в компанії.
Чартерні перевезення будуть здійснюватися з Києва, Харкова, Львова, Одеси та інших міст України за 16 напрямками – Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тірана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.
Внутрішні регулярні рейси розпочнуться наприкінці травня – на початку червня. На першому етапі рейси заплановано за наступними напрямками: Київ – Одеса, Харків – Одеса, Львів-Одеса.
Міжнародні регулярні рейси в 2018 плануються за такими напрямками: Київ – Барселона, Київ – Дубай, Київ – Ларнака. Маршрути будуть розширюватися із зростанням авіапарку компанії.
Як зазначили представники компанії, вартість всіх регулярних перевезень буде формуватися за лоукост-моделлю без багажу та обраних додаткових послуг. Вартість буде залежати від напрямку подорожі та часу придбання квитків. Наприклад, квиток Київ-Одесса коштуватиме від 499 гривень в один бік.
За неповний 2018 рік компанія планує надати послуги 650 тисячам пасажирів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити