image
 |  4 13 Серпня 2023 | 15:48

Сума накладених штрафів за продаж сурогату у Луцьку складає понад 40 тисяч

Департамент муніципальної варти протягом багатьох років бореться із продажем сурогатного алкоголю на території Луцької міської територіальної громади і за цей час, є результат, обіг такого продукту скоротився більше ніж у десять разів.

Про це пише пресслужба муніципалів.

Для інспекторів департаменту муніципальної варти 2023 рік не став виключенням. За цей рік працівниками «Центру безпеки міста Луцьк» було зареєстровано 16 звернень щодо продажу сурогатного алкоголю.

Інспекторами департаменту муніципальної варти за період з 01.01.2023 по 08.08.2023 було складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення за порушення вимог ст. 156 КУпАП.

Складені адміністративні матеріали було направлено до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Загальна сума накладених штрафів на порушників складає 40 800 грн.

Департамент муніципальної варти звертає увагу громадян на те, що інспекторами департаменту й надалі будуть проводитись відпрацювання з виявлення фактів продажу сурогатного алкоголю на території Луцької міської територіальної громади.

Разом з тим, вкотре закликаємо громадян не купувати та не вживати сурогатний алкоголь, оскільки останній може завдати істотної шкоди Вашому здоров’ю та призвести до смерті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат вимагає від правоохоронних органів перевірити законність продажу Звірівського лісового господарства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити